Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Balenciaga's 'daddy shoes' zijn niet áán te slepen

Ze zijn bijna niet aan te slepen: de Balenciaga Triple S sneakers. Dat er een prijskaartje aan hangt van zo'n 600 euro, mag de pret niet drukken. Millenials hebben de trend gezet en dan weten we; het duurt niet al te lang tot het doorsijpelt naar het straatbeeld. Dit zijn ze dan, het doet nog het...

Balenciaga's 'daddy shoes' zijn niet áán te slepen

Ze zijn bijna niet aan te slepen: de Balenciaga Triple S sneakers. Dat er een prijskaartje aan hangt van zo'n 600 euro, mag de pret niet drukken. Millenials hebben de trend gezet en dan weten we; het duurt niet al te lang tot het doorsijpelt naar het straatbeeld.

Dit zijn ze dan, het doet nog het meeste denken aan een oude afgetrapte tennisschoen, maar als je ze op de juiste manier draagt, is het dé must-have van het seizoen.

De geuzennaam 'daddy shoes' is gebaseerd op de gympen die vaders langs de sportvelden droegen in de jaren '80 en '90. Daar herkennen wij ze ook nog wel van!

Er was éven een relletje toen bleek dat de sneakers gewoon in China worden geproduceerd en dat dat niet de reden kon zijn van het prijskaartje, maar die storm ging weer liggen. 

Gecombineerd met de juiste outfit, snappen wij dan wel weer dat de sneaker het goed doet. Een fashion-statement van heb ik jou daar.

Voorlopig wordt het straatbeeld gedomineerd door de kleurencombinaties, maar ook de witte en zwarte versie vinden gretig aftrek. Balenciaga Triple S dus, komt dat zien.

Beeld: Pinterest, designer-vintage.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in