De 11 verschillende interpretaties van de Lady Dior tas krijgen een heel nieuwe look in deze Dior Lady Art 3 collectie. We kunnen bijna niet kiezen, zo mooi en verfijnd, maar ook creatief en stoer zijn de verschillende tassen die toch allemaal die prachtige Dior-signatuur hebben.

Voor deze derde editie van Dior Lady Art en voor de eerste keer, naar de wens van Creative Director Maria Grazia Chiuri, zijn het nu alleen vrouwen die de tas opnieuw vormgeven: elf kunstenaressen uit de hele wereld aan wie Dior de vrije hand heeft gelaten.

More content below the advertising
 1. Olga de Amaral, Colombia
 2. Polly Apfelbaum, Verenigde Staten
 3. Burçak Bingöl, Verenigde Staten
 4. Lee Bul, Korea
 5. Isabelle Cornaro, Frankrijk
 6. Haruka Kojin, Japan
 7. Li Shurui, China
 8. Michalene Thomas, Verenigde Staten
 9. Janaina Tschäpe, Verenigde Staten
 10. Morgane Tschiember, Frankrijk
 11. Pae White, Verenigde Staten

En het resultaat mag er zijn! Dit zijn een paar van onze favorieten. De Dior Lady Art 3 is vanaf januari 2019 verkrijgbaar.

Dior Lady Art 3: Pae White

Dior Lady Art 3: Polly Apfelbaum

Dior Lady Art 3: Olga de Amaral

Dior lady Art 3: Mickalene Thomas

Dior Lady Art 3: Janaina Tschape

Dior Lady Art 3: Burçak Bingöl

Dior Lady Art 3: Isabelle Cornaro

Dior Lady Art 3: Li Shurui

Dior Lady Art 3: Lee Bul

Dior Lady Art 3: Haruka Kojini

Maar dat is nog niet alles. Op Dior.com lees je meer over deze bijzondere artistieke samenwerking en de kunstenaressen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Na Parijs en New York was deze week Londen aan de beurt voor de London Fashion Week. Wat opviel? Kleurrijke mode op de catwalk en een finale bij Michael Kors waar we maar niet uitgepraat over raken!

1. Hoogtepunt op hoogtepunt bij Marc Jacobs

We wilde een paar topstukken uit de Marc Jacobs show laten zien, maar ze bléven maar komen. Bekijk de video met prachtige creaties om niets te missen.

More content below the advertising

2. Jamie Wei Huang op toplocatie

Het 'London based' modemerk wint wat ons betreft de prijs voor de beste locatie. Het traditionele Garden Museum contrasteert geweldig met de bonte kleuren en creaties uit de Fall/wintercollectie.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Syed Mahmood (@syedmahmood) op

3. Barry Manilow sluit show Michael Kors af.

Ja, je ziet hier inderdaad topmodel Bella Hadid een dansje maken op Copacabana met Barry Manilow. Wie dit mogelijk maakte? Michael Kors, het was de finale der finales! Gelukkig waren er genoeg fashionista's om dit op de gevoelige plaat vast te leggen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A mesmerising finale for Michael Kors with Barry Manilow singing Copacabana & dancing with Bella Haddid.

Een bericht gedeeld door Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vanaf 7 maart zijn de creaties van de couturier van Máxima ook voor jou verkrijgbaar. Niet seizoensgebonden, maar tijdloos, voor vrouwen die veel reizen en zich willen hullen in stijlvolle basics.

TAMINIAU, zoals deze eerste lijn heet, bestaat uit 40 stuks die maandelijks worden aangevuld met nieuwe creaties die online verkrijgbaar zijn.

More content below the advertising

Ontwerper Jan Taminiau: 'Als ik over TAMINIAU spreek, spreek ik over de "Wardrobe" die ik vrouwen wil aanbieden met essentiële stukken voor haar  garderobe. Jarenlang heb ik couture looks ontworpen voor speciale gelegenheden, maar ik wil er nu ook bij zijn op de dagelijkse momenten van de vrouw.

De couturier nam zijn Haute Couture-creaties als bron van inspiratie en stak ze in een modern en draagbaar jasje.

Signature pieces uit de collectie zijn jasjes met brede revers, gilets en wikkeljurken. Daar willen wij er maar wat graag een paar van in de kast hangen!

De collectie is vanaf maart 2019 te koop op jantaminiau.com en in een tijdelijke TAMINIAU-flagshipstore van maart tot en met april op de Hobbemastraat 3 in Amsterdam. Prijzen variëren van 300 tot 1800 euro.

Gaat dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in