Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Michelle Obama (55) is jarig en dat vieren wij met haar opvallendste outfits

Feest in huize Obama: Michelle LaVaughn Robinson Obama (ja, dat is haar volledige naam) is vandaag jarig. De voormalige Amerikaanse first lady is 55 geworden. Mooie aanleiding voor een lijstje met haar mooiste outfits. 1. Sparkle Met stip op 1 staan de glitterlaarzen van Balenciaga. Tijdens een i...

Michelle Obama (55) is jarig en dat vieren wij met haar opvallendste outfits

Feest in huize Obama: Michelle LaVaughn Robinson Obama (ja, dat is haar volledige naam) is vandaag jarig. De voormalige Amerikaanse first lady is 55 geworden.

Mooie aanleiding voor een lijstje met haar mooiste outfits.

1. Sparkle

Met stip op 1 staan de glitterlaarzen van Balenciaga. Tijdens een interview met Sarah Jessica Parker in Brooklyn verscheen Michelle in een duizelingwekkend paar laarzen waar modegoeroes maar niet over raakten uitgepraat.

2. Laatste diner op chique

Tijdens haar laatste staatsbanket als first lady haalde Michelle Obama nog een keer alles uit de kast om te schitteren. Ze straalde in een op maat gemaakte rosé gouden japon van Versace.

3. De V van Vera Wang

Voor een Chinees staatsbanket koos Michelle een off-the-shoulder japon van Vera Wang met een prachtige v-hals. Het zorgde voor een hoop ohs en ahs.

4. Lime

De voormalig first lady is ook dol op opvallende kleuren en prints. Zo droeg ze tijdens een bezoek aan Japan een lekkere knalkleur. Michelle koos voor een citroenkleurige japon van Kenzo met veel print.

5. Wow!

Michelle zorgde voor een wow-effect in 2014 tijdens een bijzonder diner in Washington. Alle ogen waren op haar gericht toen ze aan de arm van Barack verscheen in een blush-pink jurk van Monique Lhuillier. Haar look maakte ze af met een paar metallic pumps.

6. Correspondents Dinner

Als je man het mikpunt van grappen is moet je er natuurlijk op je paasbest uitzien. Dus dat deed ze ook tijdens het Correspondents Dinner in 2014. Michelle droeg een lichtgrijze tulle japon van Marchesa.

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in