Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze tips lijk je 5 kilo slanker

Niet alleen koningin Máxima heeft foefjes om er slanker uit te zien (ze is natuurlijk al heel slank, maar toch), veel vrouwen weten hoe je net even die kilootjes te veel kunt verdoezelen. Wij zetten er een aantal op een rij. Legging Een legging van imitatie leer laat je - in tegenstelling tot wat...

Met deze tips lijk je 5 kilo slanker

Niet alleen koningin Máxima heeft foefjes om er slanker uit te zien (ze is natuurlijk al heel slank, maar toch), veel vrouwen weten hoe je net even die kilootjes te veel kunt verdoezelen.

Wij zetten er een aantal op een rij.

Legging

Een legging van imitatie leer laat je - in tegenstelling tot wat veel mensen denken - echt slanker lijken. Goed idee om er eentje binnenkort aan te schaffen. Je kunt hem namelijk op verschillende manieren dragen. Met een grote trui erop of bijvoorbeeld een witte blouse. 

2. De rok

Draag een rok, nee geen korte of driekwart maar de rok die je slanker maakt is de taillerok (de high waist skirt) . Hij maakt je ook nog eens langer. Twee vliegen in één klap dus!

3. A-lijn

Een A-lijn jurk doet het ook altijd goed. Hoe dat komt? De onderkant van de jurk loopt wat uit, hierdoor verhult het de wellicht wat bredere heup of bovenbenen. Zo gaat de aandacht uit naar je bovenlichaam.

Bron: Vrouw/Instyle Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in