Kerstdiners, gala's, Oud & Nieuw-feesten en Nieuwjaarsborrels volgen elkaar op de komende tijd. Maar niets kan van je outfit zo'n succes maken óf het zó compleet verpesten, als een tas.

 

Article continues after the ad

Past 'ie bij je ensemble, dan maakt 'ie je look helemaal af. Is het een eyecatcher, dan kan je 'm combineren met diverse outfits, maar is het een mísser, dan kan 'ie van heel je zorgvuldig gestylede verschijning echt een fiasco maken.

Daarom kiezen wij voor een paar verschillende clutches, zodat we altijd de juiste combi maken. Kies bijvoorbeeld voor een velvet of klassiek doorgestikte clutch voor bij het kerstdiner. Stijlvol en niet te opvallend, prachtig in alle eenvoud.

Firenze Clutch Bestini

Of ga voor een investmentpiece. Deze Lady Dior is een tijdloze klassieker.

Zachtroze is nét iets minder hard dan wit.

Decadent Nora

En goud doet het altijd goed natuurlijk.

Louis Vuitton

Kleine frivole glimmertjes mogen best deze dagen! Dit is technisch gesproken geen clutch trouwens, maar we nemen 'm toch mee in dit feestelijke overzicht.

Ted Baker Crossbody Lottiiee

Tassentip van Anita

Nouveau's Mode-expert Anita Willemars heeft dé tassentip voor de feestdagen: Als niet alles in je stijlvolle, bescheiden clutch past, neem dan een grotere tas mee, bijvoorbeeld voor een paar flatjes als je je pumps even niet meer kan zien.

Deze tas laat je gewoon achter bij de garderobe zodat je toch alles bij de hand hebt, maar niet met een hutkoffer over je schouder het feestgedruis betreedt.

Veel plezier!

Bron: www.duifhuizen.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in