Onze Máxima sjeest wekelijks van hot naar her. Uiteraard wordt bij elke gelegenheid goed nagedacht over haar outfit. Zo zagen we de koningin in lipstick rood in Nigeria en droeg ze een 'gerecycled' jurkje van Natan bij een bezoek aan een school in Den Haag.

Maar welke outfit stond haar afgelopen maand het beste? May we have your votes please?

1. Bordeaux
Iedereen was onder de indruk van de koningin die zich van top tot teen in bordeaux gehuld had tijdens een streekbezoek aan het Eemland. Máxima koos voor een jacquard japon met bijbehorende zijden bordeaux mantel van Natan. De hoed is van ontwerpster Fabienne Delvigne.

2. Vandaag is rood
Een andere kleur rood, lipstick rood, viel ook bij velen in de smaak. De 'lady in red' was afgelopen week voor een Verenigde Naties-bezoek in Nigeria. Voor die gelegenheid koos ze voor een tweedelige combinatie van haar favoriete modehuis Natan.

3. Van Nederlandse makelij
Toen de koningin in Portugal was koos ze op een avond voor een kaftanjurk van Jan Taminiau. Een jurk die uit zijn Modern Camouflage-collectie komt. Een schot in de roos volgens modeliefhebbers.  

4. Gerecylced exemplaar
Gisteren was de koningin in eigen land. Ze bracht een verrassingsbezoek aan het Hofstad Lyceum in Den Haag. Daar droeg ze een jurk (met korte mouw) die we al vaker gezien hebben. Het gaat om een exemplaar van Natan met grove pied de poule print.

Bron: Modekoninginmaxima

Beeld: Hollandse Hoogte/Getty

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel