Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's 'blauwtjes' van deze week': welke japon stond haar het beste?

Weer of geen weer: ook deze week was koningin Máxima op stap. Uiteraard toverde ze weer heel veel moois uit haar koninklijke garderobe. Blauw was duidelijk haar favoriete kleur.  Welke japon stond haar het beste? BlauwtjeDe koningin schitterde afgelopen maandag in een nieuwe blauwe japon met snij...

Máxima's 'blauwtjes' van deze week': welke japon stond haar het beste?

Weer of geen weer: ook deze week was koningin Máxima op stap. Uiteraard toverde ze weer heel veel moois uit haar koninklijke garderobe. Blauw was duidelijk haar favoriete kleur. 

Welke japon stond haar het beste?

Blauwtje
De koningin schitterde afgelopen maandag in een nieuwe blauwe japon met snijgarens aan de zoom van de rok en manchetten. Máxima bracht een bezoek aan Muziekgebouw aan ’t IJ om de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2017 uit te reiken aan schrijver Geert Mak.

Anders blauw
Ook gisteren koos de koningin voor blauw. In het Koninklijk Paleis Amsterdam vond het Paleissymposium ‘Gendered Innovation’ plaats. Koning Willem-Alexander en Máxima waren gastheer en gastvrouw van het symposium. De koningin had een outfit aan die we al eerder bij haar zagen. En dan hebben we het over een een japon met geplooide schouderpassen en een mohair vest van Natan.

Bron: Modekoningmaxima/Blauw Bloed
Beeld: Hollandse Hoogte (Anneke Janssen)/Getty