Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lekker retro: de clogs zijn terug. Ken je deze hippe 'klompen' nog?

Zijn het klompen, muiltjes of kekke instappers? Nee, het zijn clogs. Houten stappers die in de jaren zeventig o zo populair waren. Inmiddels weten we, alle trends komen weer terug. We nemen dus weer in duik in de modegeschiedenis. Hippe houtjes Toen waren deze houten 'monsters' geliefd bij het mo...

Lekker retro: de clogs zijn terug. Ken je deze hippe 'klompen' nog?

Zijn het klompen, muiltjes of kekke instappers? Nee, het zijn clogs. Houten stappers die in de jaren zeventig o zo populair waren. Inmiddels weten we, alle trends komen weer terug.

We nemen dus weer in duik in de modegeschiedenis.

Hippe houtjes

Toen waren deze houten 'monsters' geliefd bij het modevolk. En nu dus ook weer. Uiteraard zijn ze wel in een modern jasje gestoken. Dus ze kunnen er best mee door. Wij omarmen ze ook weer.

Op de catwalk

De clogs, geïnspireerd op de houten klomp, kwam uiteraard ook voorbij op de catwalk. Zo blies de Britse designer Molly Goddard nieuw leven in de schoen door ze te bekleden met haren, deed Gucci er een bontje in en gooide Dior er studs tegenaan.

Bron: InStyle/Refinery29 Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in