Herfst: regen, wind en… prachtige laarzen! De nieuwe najaarscollectieFloris van Bommel van Floris van Bommel bestaat uit een samenwerking met Nederlands programmamaakster en presentatrice Lauren Verster. Stoer, origineel en klassiek met een twist.

 

Floris van BommelHedendaagse retrofeeling

Article continues after the ad

De Nederlandse presentatrice had zelf gelijk een favoriet. Zij viel voor de suède patchwork enkellaarsjes geïnspireerd op het ‘jaren zeventig gevoel’. Haar favorietjes zijn er gelijk in verschillende soort, maten en modellen. Een andere favoriet zijn de vintage-ogende laarzen. Deze bijzondere laarzen tot net onder de knie hebben een vintage-ogend bloemen-borduurwerk in prachtige herfstkleuren.

Campagne

Met deze campagne verrast de inmiddels 282 jaar bestaande schoenenmerk ons weer. De jaren ’70 komen met de campagnefoto’s, waar Lauren Verster en Floris van Bommel zelf hèt gezicht van zijn, helemaal terug. Een kleurrijke huiskamersfeer maken de foto’s spontaan en krachtig.

Floris van Bommel

Deze prachtstukken maken het makkelijker om afscheid te nemen van onze flipfloppers. Wat vind u? U kunt hier de volledige collectie bekijken.