Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kylie Minogue maakt na 14 jaar comeback op Glastonbury

In 2005 was Kylie Minogue dé headliner van het beroemde Britse Glastonbury Festival, maar een nare ziekte (ze kreeg borstkanker) gooide roet in het eten. Nu, veertien jaar later, is ze terug en hoe! Het was haar grote droom: Glastonbury 'plat spelen'. Mooi moment En die kwam dus afgelopen week ui...

Kylie Minogue maakt na 14 jaar comeback op Glastonbury

In 2005 was Kylie Minogue dé headliner van het beroemde Britse Glastonbury Festival, maar een nare ziekte (ze kreeg borstkanker) gooide roet in het eten. Nu, veertien jaar later, is ze terug en hoe!

Het was haar grote droom: Glastonbury 'plat spelen'.

Mooi moment

En die kwam dus afgelopen week uit. Een emotioneel moment voor Kylie: "Wat geweldig dat ik hier nu ben. Het was de bedoeling dat ik hier in 2005 zou staan. Door omstandigheden kon dat helaas niet. Ik zou wensen dat het anders was, maar zo is het leven nu eenmaal. We zijn nu allemaal samen, hier, op dit moment. Ik realiseer me hoe mooi dat is."

Steun van artiesten

Kylie trad ondermeer op met Coldplay-zanger Chris Martin, die ze bedankte voor zijn steun veertien jaar geleden. Niet alleen hij, maar ook andere artiesten zongen in 2005 als steunbetuiging nummers van de kleine Australische ster.

She's back

Maar nu kon de zangeres zelf het podium op en haar grootste hits zingen. En dat deed ze, ook dat beroemde nummer met Nick Cave. Ja, hij was er ook met 'Where the wild roses grow.' Ja, Kylie Minogue is weer helemaal terug!