Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Korting pakken op Black Friday (of eigenlijk gewoon het hele weekend)

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf zijn niets vergeleken bij Black Friday. Op die dag, vandaag, gaan Amerikanen (Nederlanders ook) helemaal los op zoek naar de beste koopjes voor de feestdagen. Maar ook in ons land strooien de (web)shops met kortingen. Waar kun je het beste je slag slaan? 1. Fa...

Korting pakken op Black Friday (of eigenlijk gewoon het hele weekend)

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf zijn niets vergeleken bij Black Friday. Op die dag, vandaag, gaan Amerikanen (Nederlanders ook) helemaal los op zoek naar de beste koopjes voor de feestdagen. Maar ook in ons land strooien de (web)shops met kortingen.

Waar kun je het beste je slag slaan?

1. Farfetch

Voor een designer-item ben je bij de webshop Farfetch aan het goede adres. Het online platform biedt designerkleding aan van meer dan 300 onafhankelijke boetieks wereldwijd. Ze hebben dus eigenlijk gewoon bijna alles wat je maar wenst. Bekijk hieronder vast twee items met dikke korting.

Jurk van Paula Knorr van € 1007 voor € 705 

Boots zilver van Isabel Marant voor € 590 van € 295

2. Yoox

Yoox is ook zonder de kortingen van Black Friday ook al een must. Het is de outletstore van 'grote zus' Net-a-Porter (walhalla voor designerliefhebbers). De webshop strooit met kortingen die op kunnen lopen tot vijftig procent.

Panterbroek van Dries van Noten van € 269 voor € 255

Sandro

Het hippe Franse merk Sandro (modemerk van twee zussen) heeft kleding met een luxe en romantische uitstraling. De kortingen hier: 20 tot 50 procent op geselecteerde items.  

Rode jas met ruit van € 425 voor € 255

Rode schoudertas van € 265 voor € 132,50

Net-a-Porter

De luxe Britse webshop heeft zo'n beetje alle designermerken in huis, dus ga lekker struinen vandaag want ook hier kun je winkelen met fijne kortingen. 

Zijden sjaal van Burberry van € 310 voor € 232,50

Corduroy colbert van Ganni van € 260 voor € 195

Bijenkorf

Uiteraard doet het Nederlandse warenhuis ook mee met Black Friday. De korting is hier ook niet misselijk: tot 30 procent.

Gouden zijden blouse van Elie Tahari van € 475,50 voor € 295 

Enkellaars van Isabel Marant van € 470 voor € 329

Bron: Nouveau Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in