Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het stijlicoon van Anita Witzier:

Onze online hoofdredacteur van vandaag moet het niet zo hebben van één stijl. Er hangt echt van alles in de kast. Maar als ze écht op gala moet, dan kent ze gelukkig haar machtsmiddelen om er fantastisch uit te zien. Nog zo'n voordeel van ouder worden: Je kent je stijl. Anita: Designers moeten he...

Het stijlicoon van Anita Witzier:

Onze online hoofdredacteur van vandaag moet het niet zo hebben van één stijl. Er hangt echt van alles in de kast. Maar als ze écht op gala moet, dan kent ze gelukkig haar machtsmiddelen om er fantastisch uit te zien. Nog zo'n voordeel van ouder worden: Je kent je stijl.

Anita: Designers moeten het niet echt van me hebben, hoewel alle kleding is natuurlijk altijd ergens door iemand is bedacht, gekopieerd, ontworpen, whatever.

Anita: "Wat ik wil zeggen is dat mijn kledingkast een allegaartje is. Of eclectisch, klink net iets interessanter. Het zwabbert van hot naar her, zowel wat kleur als stijl betreft. Het Duitse Gustav hangt er zonder morren naast..."

Mevrouw de Bok

Het lijkt me fantastisch om een stijlicoon te zijn, een vrouw met een duidelijk omlijnd kleedbeeld dat haar ‘zijn’ onderstreept. En duidt. En daarbij ook nog weet te verrassen. 

Lees: Victoria Koblenko.