Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hemels: Manolo Blahnik opent boutique in Palais-Royal

2019 begint alvast mooi. Dan opent Manolo Blahnik zijn eerste boutique in Parijs. En dat doet hij niet in een winkelstraat, maar in het prestigieuze Café Corazza in het Palais-Royal. Het gaat volgens Kristina Blahnik, het nichtje van de iconische schoenendesigner, niet meer puur om het shoppen, m...

Hemels: Manolo Blahnik opent boutique in Palais-Royal

2019 begint alvast mooi. Dan opent Manolo Blahnik zijn eerste boutique in Parijs. En dat doet hij niet in een winkelstraat, maar in het prestigieuze Café Corazza in het Palais-Royal.

Het gaat volgens Kristina Blahnik, het nichtje van de iconische schoenendesigner, niet meer puur om het shoppen, maar om de beléving: “It’s about visiting, as opposed to shopping.”

En waar wordt je beter in de watten gelegd dat in het Palais-Royal?! Daarvoor verlaten we de Rue Saint-Honoré met liefde.  Het moet een heuse ode aan de schoen worden. Een schoenenhemel! Gaat dat zien! 

Parijs is overigens niet de enige stad die een Blahnik-boutique krijgt, ook op Omotesando Avenue in Tokio, één van de meest luxe winkelstraten in de wereldstad, komt er eentje en er ook Taipei krijgt een eigen Blahnik-boutique, maar dat is toch iets minder dichtbij.

Meer shopinspiratie? Dit zijn de 5 meest exclusieve winkelstraten van Europa

Nog heel even geduld, in 2019 is het zover, we houden je natuurlijk op de hoogte.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in