Voor het eerst in de geschiedenis laat de mythische, door Coco Chanel bedachte flacon, haar transparante design voor wat het is en hult de parfum zich in een vuurrode ‘japon’.

Voor een limited edition wordt de Eau de Toilette N°5 L’EAU en de Eau de Parfum N°5 (100 ml) omhuld door een gekleurd rood glas en zijn er 55 genummerde exemplaren van rood baccaratkristal (!) in collector’s formaat van het Extrait N°5 (900 ml) gemaakt. Werkelijk práchtig.

Article continues after the ad

Een kleur die het lef, de vrijheid en de kracht belichaamt van een vrouw die haar lot in eigen handen nam. Is er een betere kleur dan rood om de compromisloze keuzes uit te drukken van een modeontwerpster die vrouwen alleen in het zwart, wit, beige, goud of … rood wilde kleden? Wij denken van niet.

Ideaal als kerstcadeautje, natuurlijk om te dragen, maar alleen al om naar te kíjken, is het een feest.

Verkrijgbaar in de E-Boutique op www.chanel.com, in Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam vanaf 15 oktober 2018 en in CHANEL erkende parfumerieën vanaf 1 november 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in