Een spiegel die je bh-maat bepaalt aan de hand van 3D-meting? Het klinkt een beetje als sciencefiction, maar wie weleens lingerie shopt bij Lincherie weet dat het nu al bestaat. En dat zo’n 3D-meting zéér nauwkeurig je maat neemt.

70 procent van de vrouwen draagt een verkeerde BH-maat. En in je leven verandert elke vrouw gemiddeld 7 (!) keer van BH-maat. Bijvoorbeeld door zwangerschap, aankomen en afvallen. Cijfers waarvan je toch even opkijkt, niet?

Bij Lincherie weten ze al langer hoe ze vrouwen het best kunnen helpen als het aankomt op het bepalen van de juiste cup en omtrek. Maar met dit 3D-meetsysteem, wordt het alleen maar beter.

De 3D-spiegel, hoe werkt die dan precies?

Suzanne, styliste bij Lincherie, legt uit: ‘Net als bij een gewone meting trek je je bovenkleding even uit in de paskamer en ga je voor de spiegel staan, met je voeten precies op de stip op de grond.

Je draait je één keer helemaal om je as. De spiegel maakt binnen een minuut 140 metingen van je bovenlichaam. Daarmee wordt een heel exacte bepaling gemaakt van je bh-maat.

Én de spiegel geeft ook meteen aan hoe de maten van de collecties vallen en welke modellen en maten op voorraad zijn in de boetiek.’

In onderstaande video zie je hoe het precies in z’n werk gaat: 

De paskamers met 3D-spiegel bied je een unieke winkelervaring. Daarnaast is lingerie kiezen, passen en kopen nooit eerder zo leuk én makkelijk geweest. 

Benieuwd? Spring eens binnen in een Lincherie-boetiek of neem eens een kijkje op www.lincherie.nl.

Elegant op een blouse, sweater of colbertje gespeld, de broche is helemaal terug! Hier vind je vier stijlen met een paar exemplaren die van een gewone outfit iets uitzonderlijks maken. Op de wishlist!

1. Verfijnd: Ole Lynggaard Copenhagen

Charlotte Lynggaard, artistieke directrice van het Deens juwelenhuis Ole Lynggaard Copenhagen, haalt voor haar ontwerpen inspiratie uit de natuur, en dat is bij het ontwerp van haar broches niet anders.

De Wild Rose broche bijvoorbeeld, een 18 kt geel- en rosegouden bloem, is geïnspireerd op wilde rozen in haar tuin (vandaar de naam).

De “stem” is bedekt met 90 diamanten (0,62kt) en de blaadjes van de rozen zijn met de hand gesatineerd. Práchtig!

Daarnaast ontwerpt ze ook een broche met witte parel, een tijgeroog en een roze koraal, afgewerkt met diamanten.

2. Art Decó: Boucheron

De eerste juwelier op de Place Vendôme viert dit jaar dat ze 160 jaar bestaan! Voor de gelegenheid presenteert Boucheron een buitengewone high jewelry collectie genaamd: Nature Triomphante.

Boucheron Surréaliste biedt bijzondere stukken geïnspireerd door de Art Déco stijlbeweging. Het is een collectie die de innovatieve tijdsgeest en savoir-faire van het Huis viert. En met verve!

Boucheron Naturaliste inspireert zich dan weer op de archieven van het Huis… Een imitatie van het Huis zoals het is:

Prijs op aanvraag.

3. Statement: Dior

De Fall-Winter 2018 collectie van het Huis Dior stelt twee broches voor, helemaal in het thema van Logomania met antiek gouden afwerking:

Deze broches zijn beschikbaar voor €290,-.                                             

4. Tijdloos: Louis Vuitton

De Louis Vuitton Herfst/Winter 2018-19 Damescollectie, voorgesteld in Cour Lefuel van het Parijse Louvre, heeft iets typerend Frans.

De looks worden afgewerkt met geborduurde metalen elementen en opvallende sieraden geïnspireerd op Art Deco en Art Nouveau. Designer Nicolas Ghesquière geeft onder andere de ouderwetse broche een make-over.

Broche LV Windsor Fleur, € 595,-.

Kies de stijl die bij jou past en ga voor zo’n bijzonder ‘statement piece’.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in