Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Groot modefeest: dit zijn de hoogtepunten van London Fashion Week

Na een paar laatste rondjes op de catwalk heeft het modecircus de Britse hoofdstad Londen verlaten. Het was weer een spektakel van jewelste. Nu de modepers zich opmaakt voor het modefeestje in Milaan blikken wij even terug. En maken we een rondje door het nieuwe seizoen dat vol hoogtepunten zit. ...

Groot modefeest: dit zijn de hoogtepunten van London Fashion Week

Na een paar laatste rondjes op de catwalk heeft het modecircus de Britse hoofdstad Londen verlaten. Het was weer een spektakel van jewelste. Nu de modepers zich opmaakt voor het modefeestje in Milaan blikken wij even terug.

En maken we een rondje door het nieuwe seizoen dat vol hoogtepunten zit.

Britse met een vleugje Italië

Wie aan Britse mode denkt, denkt aan Burberry. Het modehuis wist ons dit jaar te verrassen met maar liefst 110 items die over de catwalk wandelden. Uiteraard konden de beroemde trenchcoats en het ruitje niet ontbreken. Riccardo Tisci (Italiaans) bleef trouw aan het DNA, maar gooide er ook een Italiaans sausje overheen.

Victoria Beckham

Voormalig Spice Girl Victoria Beckham pakte iedereen wederom in met haar show. Uiteraard zaten alle Beckhams front row. Haar collectie is gemaakt met een knipoog naar de jaren zeventig: denk aan ruches, mooi gesneden pakken en veel bloemenprints.