Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fendi's eerbetoon aan Karl Lagerfeld en de maskers van Gucci, de highlights van Milan Fashion Week

Bloggers, influencers, designers en modejournalisten: het is een drukte van jewelste in Milaan. Milaan Fashion Week is nog niet helemaal afgelopen, maar er zijn nu al hoogtepunten. 1. Eerbetoon aan Karl Met stip op 1: de show van Fendi. Het kan ook niet anders, maar deze stond in het teken van Ka...

Fendi's eerbetoon aan Karl Lagerfeld en de maskers van Gucci, de highlights van Milan Fashion Week

Bloggers, influencers, designers en modejournalisten: het is een drukte van jewelste in Milaan. Milaan Fashion Week is nog niet helemaal afgelopen, maar er zijn nu al hoogtepunten.

1. Eerbetoon aan Karl

Met stip op 1: de show van Fendi. Het kan ook niet anders, maar deze stond in het teken van Karl Lagerfeld. De grote kleine man was namelijk sinds 1967 verbonden aan het modehuis. Tijdens de show werden er backstagebeelden getoond terwijl Karl aan het schetsen was, iets wat hij altijd eed.

2. Burberry

Het is geen hoogtepunt, maar wel iets waar veel over gesproken werd. Burberry sloeg de plank volledig mis met een bepaalde trui, althans zo vinden veel influencers die bij de show van Riccardo Tisci aanwezig waren. Het gaat om de camelkleurige hoodie met een touw en een knop dat zo wel erg veel op een strop lijkt. De trui kreeg al snel de naam  suicide sweater. De trui is overigens uit de collectie gehaald.