Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Exclusiever dan exclusief: stormloop op Louis Vuittons Knokke-tas

Volgens Louis Vuitton is Knokke the place to be. Het Franse merk is zelfs zo'n fan, dat moet iedereen weten. En daarom is er ter ere van de mondaine Belgische badplaats een zeer exclusieve handtas (lees: slechts 150 stuks) ontworpen. Perfect voor een dagje flaneren op het strand of over de boulev...

Exclusiever dan exclusief: stormloop op Louis Vuittons Knokke-tas

Volgens Louis Vuitton is Knokke the place to be. Het Franse merk is zelfs zo'n fan, dat moet iedereen weten. En daarom is er ter ere van de mondaine Belgische badplaats een zeer exclusieve handtas (lees: slechts 150 stuks) ontworpen.

Perfect voor een dagje flaneren op het strand of over de boulevard.

Populair

Hoe de tas eruit ziet? De bekende tas Neverfull (één van de meest gedragen tassen op straat) kreeg een speciale make-over: het LV-monogram is beschilderd met de naam van de kustplaats.

Deze Vuitton is nooit vol

Verder vind je typische Louis Vuitton dingen terug op de de tas zoals de beugel, het slot en de nagels. Volgens de kenner is dit de ultieme tas, want fans van de Neverfull zeggen altijd dat deze legendarische tas nóóit vol raakt. 

Knokke

De tas kopen? Dan moet je wel naar Knokke afreizen, want hij is alleen daar exclusief te koop.

Beeld: Hollandse Hoogte Bron: Flair.be

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in