Heel Arnhem is in a state of fashion en design de hele maand juni: van 1 juni tot en met vrijdag 2 juli vindt er het Fashion + Design Festival (FDFA) plaats. 

Arnhem heeft een rijke bestaansgeschiedenis als haard van creativiteit met de voormalige biënnale en talenten als Iris van Herpen, Lidewij Edelkoort, Maison the Faux, Marcel Wanders, Spijkers en Spijkers en Viktor en Rolf. 

Article continues after the ad

Genoeg te doen (en te zien!)
Het FDFA (klik hier voor de site) heeft een ware transformatie ondergaan, van de albekende mode biënnale naar een multidisciplinair festival, met een focus op fashion, maar ook op design. Dit jaar zal het FDFA daarom worden opgesplitst in 5 themaweken om nog beter op het publiek in te spelen. De thema’s lopen uiteen van mode tot design & architectuur.

Onontdekte parels
De kick-off week Avant-Garde Design van het Fashion + Design Festival Arnhem staat volledig in het teken van high & undiscovered fashion. In deze week presenteren de modeontwerpers van morgen hun klapstukken en kijken we terug naar de geschiedenis van trendwatching en curation met de overzichtstentoonstelling van RAVAGE.

Mis het niet: de overzichtstentoonstelling van RAVAGE