Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een andere kant van 'Prada devil' Anna Wintour in serie over carrière

Harteloos, onpersoonlijk, arrogant en een ijskonijn zijn nog maar een paar van de vele negatieve eigenschappen van 'devil wears Prada' Anna Wintour. Althans dat is hoe velen over haar denken. In een nieuwe serie voor Vogue laat ze een totaal andere (menselijke) kant zien.  Een fluweel zachte kant...

Een andere kant van 'Prada devil' Anna Wintour in serie over carrière

Harteloos, onpersoonlijk, arrogant en een ijskonijn zijn nog maar een paar van de vele negatieve eigenschappen van 'devil wears Prada' Anna Wintour. Althans dat is hoe velen over haar denken. In een nieuwe serie voor Vogue laat ze een totaal andere (menselijke) kant zien. 

Een fluweel zachte kant zelfs.

Tips van Anna

O ja, ook doet ze haar zonnebril eens een keer af. In de twaalfdelige serie - die Anna Wintour Masterclass in leadership and creativity heet - praat ze over haar werk en hoe ze het zover geschopt heeft. Anna geeft carrièretips en een kijkje in de keuken van Vogue.

Wie ben ik?

Anna in de trailer van de serie: "Veel mensen zijn nieuwsgierig naar mij. Wie ben ik? Hoe heb ik bereikt waar ik nu ben?" Daarop geeft ze antwoord in de komende afleveringen. Alvast een belangrijke boodschap van de meeste gevreesde modevrouw: "Je bent helemaal niets zonder een goed team. En luister naar hen."

Bron: Vogue USA Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in