Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Draagt Máxima straks een van deze Natans?

Het Oranje-gevoel zat alvast in de collectie. Franjes, flair en een culotte - Edouard Vermeulen van Modehuis Natan, waar zowel koningin Máxima als koningin Mathilde veelvuldig over de vloer komen, heeft zijn creaties geshowd tijdens Amsterdam Fashion Week. We pikken er een paar pareltjes uit die ...

Draagt Máxima straks een van deze Natans?

Het Oranje-gevoel zat alvast in de collectie.

Franjes, flair en een culotte - Edouard Vermeulen van Modehuis Natan, waar zowel koningin Máxima als koningin Mathilde veelvuldig over de vloer komen, heeft zijn creaties geshowd tijdens Amsterdam Fashion Week. We pikken er een paar pareltjes uit die we zó in de inloopkast van Paleis Huis ten Bosch zien hangen.  

Comfortabel en toch elegant, een absolute kanshebber. 

Het pak rechts voor een werkbezoek? Het is ook wel iets voor koningin Mathilde, die is dol op ruitjes.

Wedden dat we Máxima in een versie van deze creatie zien, inclusief schouderdecoratie?

Royal statement-ketting erop, niets meer aan doen. 

Over Máxima's liefde voor culottes zijn de meningen verdeeld. Dit nude is wel een van haar favoriete kleuren, voor de top zal ze iets zedigers kiezen.

Dit gele pak zou een vrolijke aanvulling zijn op HM's andere gele kledingstukken, die haar zo zonnig staan. 

Twijfelgevalletje. Leuke jurk, maar misschien niet helemaal de Smaak van Oranje. 

Groen staat Máxima geweldig, maar dit is misschien iets te casual voor het royal werk. Hoewel, met een hakje en een hoed het nog heel wat kan worden. Wat vind jij, hot or not? 

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in