Leon de Winter stak gisteren bij De Wereld Draait Door de loftrompet over de docu-serie over de moord op Gianni Versace. "Prachtig, maar ook beklemmend", noemde hij het. Alles is mooi en met oog voor detail gemaakt. De hoofdrolspeler Edgar Ramirez lijkt zó op het overleden mode-icoon dat het bijna eng is.

Verder schittert Penelope Cruz als de (blonde!) Donatella Versace en heeft zanger Ricky Martin ook een belangrijke rol. Je krijgt een inkijkje in de psyche van Gianni's moordenaar.

Hier het fragment bij DWDD met Leon:

In Amerika is het negende deel van de serie nét uitgezonden. Het is nog even wachten op de ondertitelde versie in Nederland.

Bekijk hier de trailer van The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.

Overigens is de familie van de mode-ontwerper minder te spreken over de docu. Zij doen het af als 'pure fictie'.

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel