Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is de jurk waar iedereen het over heeft

Deze Zara is zó populair dat hij zijn eigen Instagram-account heeft. Soms is een ontwerp zo leuk dat het je niet kan schelen dat anderen de jurk ook hebben. Deze zwart-witte Zara met polkadots en een strook (45 euro) is de onbetwiste Jurk van Zomer 2019. Hij flatteert iedereen, ongeacht leeftijd ...

Dít is de jurk waar iedereen het over heeft

Deze Zara is zó populair dat hij zijn eigen Instagram-account heeft.

Soms is een ontwerp zo leuk dat het je niet kan schelen dat anderen de jurk ook hebben. Deze zwart-witte Zara met polkadots en een strook (45 euro) is de onbetwiste Jurk van Zomer 2019. Hij flatteert iedereen, ongeacht leeftijd en bodytype. Je kunt 'm aan naar je werk, naar een restaurant en naar een feestje. Hij is te stylen met een hakje, met slippers en met sneakers. Zit lekker, is koel en toch prettig dekkend. En is het levende bewijs dat het zin heeft om je voor jezelf te kleden en voor niemand anders.

Toen een styliste de jurk opeens overal zag opduiken, maakte ze er een Instagram-account voor aan ter inspiratie voor @hot4thespot, waarop te zien is hoe vrouwen de jurk dragen. Het vrolijke account heeft inmiddels krap 14.000 volgers, die zich gekscherend 'dressciples' noemen. Dus, wat doen we allemaal met dit ontwerp?