Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze vijftigplussers hebben een geweldig gevoel voor stijl

Stijl? Daar hoef je echt geen leeftijd op te plakken. Draag gewoon waar jij je mooi en goed bij voelt. Deze vijf vrouwen laten in elk geval zien dat ze klasse hebben. Chapeau! Laat je creativiteit de loop en shine! 1. Carine Roitfeld (63) De voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue, Carine ...

Deze vijftigplussers hebben een geweldig gevoel voor stijl

Stijl? Daar hoef je echt geen leeftijd op te plakken. Draag gewoon waar jij je mooi en goed bij voelt. Deze vijf vrouwen laten in elk geval zien dat ze klasse hebben. Chapeau!

Laat je creativiteit de loop en shine!

1. Carine Roitfeld (63)

De voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue, Carine Roitfeld (en oprichter van CR Fashion Book) ademt mode en stijl. Wat heeft deze dame een klasse.

Ze draagt alles wat ze wil en heeft lak aan andermans mening. De stijl van Carine kun je het beste omschrijven als rock-’n-roll met een vleugje Parisian chic. 

2. Meryl Streep (68)

Meryl Streep tikt bijna de zeventig aan, maar ook zij weet er elke keer weer op en top uit te zien. Niet alleen op de rode loper, maar ook tijdens een dagje shoppen kunnen we haar niet betrappen op een slechte kledingkeuze.

3. Maya Musk (70)

Wellicht gaat er bij deze naam niet meteen een belletje rinkelen. Maar als je de stijl van deze vrouw ziet, zal je haar niet snel vergeten. Maya is de moeder van Elon Musk, de oprichter van het elektrische automerk Tesla.

Deze 70-jarige vrouw is model en wordt nog steeds veel gevraagd om te poseren. Maya durft alles te dragen: van opvallende prints tot gekke kleuren.

4. Kylie Minogue (50)

Deze Australische schone houdt van een eclectische stijl. Dat zie je ook vaak aan haar outfits. Maar eigenlijk alles wat zij aantrekt staat prachtig. Nee, Kylie kunnen we niet betrappen op een modeflater.

Je kunt actrice en model Monica Bellucci uittekenen in torenhoge hakken en enorm vrouwelijk outfits. Hoe vrouwelijk, hoe beter is naar eigen zeggen haar motto. Verder zul je Monica bijna altijd in het zwart tegenkomen. 

Bron: HLN/Vogue UK Beeld: Hollandse Hoogte/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in