Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze peperdure jurk van Melania Trump is nu in de sale

Op Oudejaarsavond droeg Melania Trump een prachtige creatie van de Canadees-Turkse ontwerper Erdem. De roze satijnen japon met bloemen en pofmouwen waar een pittig prijskaartje (7300 dollar) aan hing vind je nu terug in de sale. En wel bij de webshop Browns. Als je onder de indruk was van de door...

Deze peperdure jurk van Melania Trump is nu in de sale

Op Oudejaarsavond droeg Melania Trump een prachtige creatie van de Canadees-Turkse ontwerper Erdem. De roze satijnen japon met bloemen en pofmouwen waar een pittig prijskaartje (7300 dollar) aan hing vind je nu terug in de sale.

En wel bij de webshop Browns. Als je onder de indruk was van de door de jaren veertig geïnspireerde jurk, en hem wil bemachtigen, kan dat voor zo'n 2200 dollar.

Meningen verdeeld
Uiteraard had iedereen een mening over de keuze van Melania. Sommigen vonden de midi-jurk, afkomstig uit de pre-fall 2017 collectie van Erdem, een mooi en vooral elegant exemplaar. Maar er waren ook mensen die vonden dat de first lady eruit zag als de paashaas. De look maakte de vrouw van Donald Trump overigens af met bijpassende bubbelgum roze Louboutins. 

Bron: PopSugar
Beeld: Hollandse Hoogte