Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze mijlpaal viert designer Mart Visser op 1 én 2 december

Hij is niet meer weg te denken uit de Nederlandse couture-wereld: designer (én begenadigd beeldend kunstenaar) Mart Visser. Op 1 december 2017 is het precies 25 jaar geleden dat Mart zijn eerste Haute Couture show gaf. En om deze modieuze mijlpaal te vieren, keert hij terug naar zijn Brabantse ro...

Deze mijlpaal viert designer Mart Visser op 1 én 2 december

Hij is niet meer weg te denken uit de Nederlandse couture-wereld: designer (én begenadigd beeldend kunstenaar) Mart Visser. Op 1 december 2017 is het precies 25 jaar geleden dat Mart zijn eerste Haute Couture show gaf.

En om deze modieuze mijlpaal te vieren, keert hij terug naar zijn Brabantse roots.

Lees ook: Fotoserie: Mart Visser viert 25 jaar in het vak met lancering Couture Essentials 

Genieten van de mooiste Haute Couture-stukken
Om precies te zijn: naar zijn geboorteplaats Sleeuwijk. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 december zal er een grote modeshow te zien zijn in Fort Altena met de mooiste Haute Couture-stukken van de afgelopen 25 jaar (maar liefst 50 collecties).

Expositie Artwork
Het event vindt plaats in Fort Altena (www.fortaltena.nl). Een heel mooie, rauwe historische locatie. In één van de munitiekelders zal er in het weekend van 1, 2 en 3 december Artwork van Mart Visser geëxposeerd worden. 

Deze expositie is vrij toegankelijk op zaterdag 2 en zondag 3 december tussen 11:00 - 17:00 uur en voor de bezoekers van de Haute Couture show is die in de avond ook geopend.

Concept Store
In de loods, waar ook de show plaatsheeft, zal er speciaal voor dit weekend een Concept Store geopend worden. Hier zal de nieuwste collectie van Martvisser.nl te bewonderen zijn. De Concept Store is op zaterdag 2 december & zondag 3 december geopend van 11:00 tot 17:00 uur. 

Wil je erbij zijn? Dat kan! Lees hieronder alle ins & outs. 

PROGRAMMA VRIJDAG 1 DECEMBER

• Om 19.45 uur zijn Fort Altena, de Mobilisatieloods en de Mart Visser concept store geopend. 

• 20.30 uur start de exclusieve modeshow van Mart Visser 25 jaar haute couture, met een persoonlijke toelichting van Mart Visser.

• Vanaf 21:15 uur bezichtiging van de tentoonstelling in de kelders van het fort en ontvangst in de concept store met styling-advies van de medewerkers van Mart Visser. 

• Ca. 22:00 uur: einde officieel programma.

Prijs per persoon € 50,- (inclusief drankjes, hapjes, modeshow en toegang tot de expositie).


PROGRAMMA ZATERDAG 2 DECEMBER

• Om 19.00 uur zijn Fort Altena, de Mobilisatieloods en de Mart Visser concept store geopend. 

• 20.00 uur start de exclusieve modeshow van Mart Visser 25 jaar haute couture, met een persoonlijke toelichting van Mart Visser.

• Vanaf 20:45 uur bezichtiging van de tentoonstelling in de kelders van het fort en ontvangst in de concept store met styling advies van de medewerkers van Mart Visser. 

• Ca. 22:00 uur: einde officieel programma.

Prijs per persoon € 50,- (inclusief drankjes, hapjes, modeshow en toegang tot expositie).

Voor meer informatie en het bestellen van tickets: www.martvisser.nl/sleeuwijk.html

Bekijk hieronder de video van Mart. Het belooft een onvergetelijke happening te worden.

Mart Visser Back to my roots from Mart Visser on Vimeo.

Bron beeld: Leo Vogelzang, Hollandse Hoogte