Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze 5 items horen deze zomer écht in je kast

Hartstikke leuk hoor, al die zomertrends. En sommige 40-plussers kunnen met een hotpants nog best wegkomen, of zo’n kort afgescheurd spijkerbroekje waarvan je de zakken ziet zitten. Maar voor de rest van ons zijn dit 5 onmisbare items volgens de trends van 2018. 1. Spaghettitop Een spaghettitop o...

Deze 5 items horen deze zomer écht in je kast

Hartstikke leuk hoor, al die zomertrends. En sommige 40-plussers kunnen met een hotpants nog best wegkomen, of zo’n kort afgescheurd spijkerbroekje waarvan je de zakken ziet zitten. Maar voor de rest van ons zijn dit 5 onmisbare items volgens de trends van 2018.

1. Spaghettitop

Een spaghettitop of zo’n los zwevend hemdje. Heerlijk luchtig, van lichte stof. Fijn om over je bikini te dragen of met een mooie BH. Felle kleuren zijn in, maar zwart kan ook altijd. Het gaat er vooral om dat het lekker los zit. 

2. Sleehak

Deze zien we graag terugkomen in de trends: de sleehak. Geeft een gewone outfit toch al snel wat van dat beachy ‘je ne sais qoi’. En nog comfortabel ook. Je loopt er rustig mee de boulevard op en neer. 

3. Wikkeljurk

Voor de twintigers onder ons, is de korte wikkelrok helemaal hot, wij kiezen toch liever voor de langere variant. De wikkelstof is doorgaans licht en de vorm geeft een speels effect. Met de hierboven genoemde sleehakken, ben je in één keer klaar.

Kate droeg deze look laatst met succes. Het jurkje (van Zara nota bene, vloog de winkel uit)