Hartstikke leuk hoor, al die zomertrends. En sommige 40-plussers kunnen met een hotpants nog best wegkomen, of zo’n kort afgescheurd spijkerbroekje waarvan je de zakken ziet zitten. Maar voor de rest van ons zijn dit 5 onmisbare items volgens de trends van 2018.

1. Spaghettitop

Een spaghettitop of zo’n los zwevend hemdje. Heerlijk luchtig, van lichte stof. Fijn om over je bikini te dragen of met een mooie BH. Felle kleuren zijn in, maar zwart kan ook altijd. Het gaat er vooral om dat het lekker los zit. 

2. Sleehak

Deze zien we graag terugkomen in de trends: de sleehak. Geeft een gewone outfit toch al snel wat van dat beachy ‘je ne sais qoi’. En nog comfortabel ook. Je loopt er rustig mee de boulevard op en neer. 

3. Wikkeljurk

Voor de twintigers onder ons, is de korte wikkelrok helemaal hot, wij kiezen toch liever voor de langere variant. De wikkelstof is doorgaans licht en de vorm geeft een speels effect. Met de hierboven genoemde sleehakken, ben je in één keer klaar.

Article continues after the ad

Kate droeg deze look laatst met succes. Het jurkje (van Zara nota bene, vloog de winkel uit)

4. Maxidress

Zo’n item waar je heel de zomer in verdwaalt. En dat je elke keer meteen pakt als het schoon gewassen is. Kan zowel in de stad als op het strand. Echt, hier slaan we er een paar van in.

5. Bloemenprint

Wat je ook kiest of draagt; als er uitgesproken bloemen op staan, zit je goed. Dat belooft een vrolijke kleurrijke zomer te worden.

Victoria van Zweden is helemaal spot-on wat de bloementrend betreft.

 

Een bericht dat is gedeeld door @svenskakungligt op

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in