Hartstikke leuk hoor, al die zomertrends. En sommige 40-plussers kunnen met een hotpants nog best wegkomen, of zo’n kort afgescheurd spijkerbroekje waarvan je de zakken ziet zitten. Maar voor de rest van ons zijn dit 5 onmisbare items volgens de trends van 2018.

1. Spaghettitop

Een spaghettitop of zo’n los zwevend hemdje. Heerlijk luchtig, van lichte stof. Fijn om over je bikini te dragen of met een mooie BH. Felle kleuren zijn in, maar zwart kan ook altijd. Het gaat er vooral om dat het lekker los zit. 

2. Sleehak

Deze zien we graag terugkomen in de trends: de sleehak. Geeft een gewone outfit toch al snel wat van dat beachy ‘je ne sais qoi’. En nog comfortabel ook. Je loopt er rustig mee de boulevard op en neer. 

3. Wikkeljurk

Voor de twintigers onder ons, is de korte wikkelrok helemaal hot, wij kiezen toch liever voor de langere variant. De wikkelstof is doorgaans licht en de vorm geeft een speels effect. Met de hierboven genoemde sleehakken, ben je in één keer klaar.

Kate droeg deze look laatst met succes. Het jurkje (van Zara nota bene, vloog de winkel uit)

4. Maxidress

Zo’n item waar je heel de zomer in verdwaalt. En dat je elke keer meteen pakt als het schoon gewassen is. Kan zowel in de stad als op het strand. Echt, hier slaan we er een paar van in.

5. Bloemenprint

Wat je ook kiest of draagt; als er uitgesproken bloemen op staan, zit je goed. Dat belooft een vrolijke kleurrijke zomer te worden.

Victoria van Zweden is helemaal spot-on wat de bloementrend betreft.

 

Een bericht dat is gedeeld door @svenskakungligt op

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

In 1968 introduceerde Renzo Rossetti voor een schoen met de legendarische "kwastjes". In die tijd was Italië een sobere plek en waren mensen niet gewend aan fijn ontworpen accessoires: eenvoud was geen trend, maar de stijl van het dagelijks leven.

De Brera-loafer heeft zijn naam te danken aan de historische wijk in Milaan. De schoen werd in eerste instantie ontworpen voor mannen, maar in het begin van de jaren 70 werd eindelijk ook de vrouwelijke versie geproduceerd.

Inmiddels zijn de kwastjes echte eyecatchers en natuurlijk vaak gekopieerd. Het modehuis Fratelli Rossetti staat erom bekend.

Speciaal voor de 50-jarige verjaardag van dit iconische model, werd deze feestversie gemaakt met borduursels en de naam. Love it!

Vanaf € 630,-.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Het is wat stil rondom de Canadese zangeres Céline Dion, maar op haar account op Instagram is dat juist niet het geval. Ze is dol op mode en laat dat op een geweldige manier zien. 

De Canadese zangeres hult zich in de mooiste couture, trekt gewaagde outfits aan en heeft lak aan alles wat trendy is. Een goede reden om haar te volgen dus. 

 

 

 

...I'm so sorry @vancityreynolds ... I know you said this is #Deadpool2, not Titanic....and to "just phone it in". It's not my fault...blame it on @steveaoki ... he did the re-mix. I hope you're not mad at me Spiderman! - Céline xx... . Ashes is Number 1 on Dance Club Songs Chart 👉🏼 Link in bio . …Je suis désolée #RyanReynolds… Tu me l’avais bien dit, c’est #Deadpool2, pas le Titanic… "just phone it in"… Ce n’est pas ma faute... c’est #SteveAoki qui a fait le remix. J’espère que tu ne m’en veux pas, Spiderman! - Céline xx... . Ashes est numéro 1 au palmarès des chansons Dance 👉🏼 Lien dans la bio . Cc. @billboarddance @djriddler . #Ashes #number1 #Danceclubsongschart . 📸 : Mondo Wang

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion) op

 

 

Lekker fit

Ook de vijftigjarige Céline heeft een lijf waar je u tegen zegt. Hoe ze dat doet? Gezonde voeding en veel sporten. Behalve haar ontbijt (dat bestaat uit zwarte koffie en een croissant) is ze heel verantwoord bezig. Zo vind je haar elke dag op de fiets (in huis dan), ze houdt van spinning.

Lenig

Daarnaast doet ze aan stretchen en veel jumping jacks op een dag. Voor de grote shows gaat ze hard aan de slag met een personal trainer. En qua eten: heel veel groenten, kip en rijst.

Bron: Bazaar/Radar Online Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in