Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De show van Miu Miu zat bomvol Hollywoodsterren (boven de veertig)

De resortcollectie 2019 van het Italiaanse Miu Miu was er eentje om de vingers bij af te likken (ja, hebberigmakende items kwamen voorbij), maar ook om je ogen bij uit te kijken.  Een rits aan beroemdheden (in alle leeftijden) kwamen voorbij. Sterren kijken Zo paradeerde topmodel Naomi Campbell (...

De show van Miu Miu zat bomvol Hollywoodsterren (boven de veertig)

De resortcollectie 2019 van het Italiaanse Miu Miu was er eentje om de vingers bij af te likken (ja, hebberigmakende items kwamen voorbij), maar ook om je ogen bij uit te kijken. 

Een rits aan beroemdheden (in alle leeftijden) kwamen voorbij.

Sterren kijken

Zo paradeerde topmodel Naomi Campbell (48) over de catwalk, maar ook Uma Thurman (48) en Chloë Sevigny (43) zetten hun beste beentje, in killer heels, voor.

"We belden hen 's ochtends op, ze sprongen op het vliegtuig en iedereen zei ja", vertelde een zeer enthousiaste Miuccia Prada achter de schermen bij de show.

Naomi Campbell heeft nog het nog steeds:

En ook Uma Thurman was oogverblindend.

Chloë Sevigny kreeg een iets gewaagder creatie.

Heerlijke handtassen

De show vond afgelopen weekend plaats in het Parijse Hotel Regina. Miuccia Prada had flink uitgepakt met looks die ook heel goed in onze garderobe passen. Denk aan fluffy slippers, weelderige japons en heerlijke (en kleurrijke) handtassen. 

Bron: People Beeld: Getty/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in