Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De reden waarom Michelle Obama die duizelingwekkende glitterlaarzen tot aan d'r dij droeg

Nu Michelle Obama geen first lady meer is, pakt ze enorm uit op het gebied van mode. De vrouw van Barack is dol op fashion, zo zagen we tijdens een interview met Sarah Jessica Parker in Brooklyn. Daar kwamen namelijk een paar enorme 'sparkling' laarzen aangelopen. Head to toe #balenciaga was a bo...

De reden waarom Michelle Obama die duizelingwekkende glitterlaarzen tot aan d'r dij droeg

Nu Michelle Obama geen first lady meer is, pakt ze enorm uit op het gebied van mode. De vrouw van Barack is dol op fashion, zo zagen we tijdens een interview met Sarah Jessica Parker in Brooklyn.

Daar kwamen namelijk een paar enorme 'sparkling' laarzen aangelopen.

Viral

Op Twitter raakte men er maar niet over uitgepraat. De laarzen zijn van Balenciaga en kosten een slordige vierduizend euro. Er zit een reden achter waarom Michelle, die overigens de meest bewonderde vrouw van Amerika is, juist deze schoenen koos. 

Alles kan, alles mag

En wel een heel simpele. "Ik ben nu vrij om te doen wat ik maar wil. Deze laarzen vond ik zo geweldig, die moest ik gewoon hebben. Ik ben er dol op."

Bron: HLN Bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in