Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De prachtige make-over van Michelle Obama in foto's

Ze is een meisje uit Chicago, advocate en voormalig first lady van Amerika: Michelle Obama. Amerika is dol op haar en ook op haar stijl. Die in de loop der tijd enorm veranderd is. We nemen een duik in de geschiedenis. Citroen In 2009 werd Michelle Obama de allereerste Afro-Amerikaanse first lady...

De prachtige make-over van Michelle Obama in foto's

Ze is een meisje uit Chicago, advocate en voormalig first lady van Amerika: Michelle Obama. Amerika is dol op haar en ook op haar stijl. Die in de loop der tijd enorm veranderd is.

We nemen een duik in de geschiedenis.

Citroen

In 2009 werd Michelle Obama de allereerste Afro-Amerikaanse first lady. Door velen werd ze ook gezien als stijlicoon. Tijdens de inauguratie droeg Michelle een ensemble dat bestond uit een kanten jurk tot op de knie en een bijpassende wollen jas in het geel.

Dansen

De tint die door de ontwerper Isabel Toledo wordt omschreven als ­citroengras. Diezelfde avond verruilde ze d'r jas voor een prachtige jurk van Jason Wu. Haar man, toenmalig president Barack Obama, vroeg haar op het bal ten dans. Het was hun openingsdans.

De opvallendste outfits

En sinds de dag van de inauguratie hebben we haar stijl op de voet gevolgd. Michelle droeg veel outfits van Noord-Amerikaanse modeontwerpers. Bekijk hieronder hoe dat eruit zag.

Michelle draagt een zwarte jurk van Ralph Lauren terwijl ze wacht op Queen Elizabeth

Iedereen had het over deze jurk. De reden: hij kostte onder de 100 euro en was van Asos


In 2013 werd Obama herkozen als president van de VS. Michelle droeg voor die gelegenheid een rode creatie van de Amerikaanse designer Thom Browne

Michelle koos voor een blauw-zwarte jurk van Carolina Herrera om de Franse president Hollande te verwelkomen

Michelle begon in een Jason Wu in 2009 en eindigde in een Jason Wu in 2017

Sporten

En een prachtige vrouw is Michelle Obama nog steeds. Ze is 54 jaar, maar je zou ook geloven dat ze een veertiger is. Uiteraard moet ze daar wel voor doen, zo vertelde ze in een interview. Ze sport ongelooflijk fanatiek. Zo houdt ze onder meer van boksen en tennis en is ze vaak in de sportschool te vinden.

Bron: DeMorgen/DailyMail/TheList Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.