Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Pink Ribbon-armband is weer verkrijgbaar!

Morgen is het 1 oktober en start, inmiddels traditiegetrouw, een maand met veel extra aandacht voor borstkanker. Elk jaar lanceert Pink Ribbon een nieuwe armband waarvan een deel van de opbrengst naar onderzoek tegen deze ziekte gaat. Dit is 'm: De Pink Ribbon Armband. Een sieraad met méérwaarde:...

De Pink Ribbon-armband is weer verkrijgbaar!

Morgen is het 1 oktober en start, inmiddels traditiegetrouw, een maand met veel extra aandacht voor borstkanker. Elk jaar lanceert Pink Ribbon een nieuwe armband waarvan een deel van de opbrengst naar onderzoek tegen deze ziekte gaat. Dit is 'm:

De Pink Ribbon Armband. Een sieraad met méérwaarde: je steunt er financieel én symbolisch onderzoek mee.

De nieuwe armband bestaat uit 4 verschillende bandjes: een roze basisband, een gevlochten grijs/wit bandje, een kralenbandje met het goudkleurige Pink Ribbon bedeltje, en een bandje met 6 goudkleurige en 1 zilverkleurig steentje.

De steentjes symboliseren de confronterende cijfers dat 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt.

Verkoopprijs € 9,99, waarvan € 4,26 wordt gedoneerd aan borstkankeronderzoek. Nu te koop via www.pinkribbon.nl/shop en vanaf eind september bij o.a. Bruna, C&A, DA-DIO, Jumbo en Hunkemöller.

Meer informatie: www.pinkribbon.nl/armband.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in