Nieuws heet van de design-draad, Chanel gaat werken met een wel heel muzikale ontwerper. En hij heet… Pharrel Williams.

Het muzikale genie heeft in 2014 ook al een keer met Chanel gewerkt, hij werkte mee aan een filmpje, dus de contacten waren er al. En nu is hij gevraagd om de Capsule Collectie lente-zomer 2019 te ontwerpen.

Bij de opening van de nieuwe Chanel Flagship Boutique in Seoul (Zuid-Korea) op 29 maart 2019 zullen we het resultaat zien.

Vanaf 4 april is de collectie te koop in de Chanel Boutique.

Bij de presentatie van de laatste Chanel Cruise collectie eind oktober in Bangkok was Pharrel al aanwezig. Hij droeg een geel geborduurd sweatshirt, wij waren gelijk fan.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De sneaker is bijna hipper dan de pump op het moment. Zelfs in de shows van Chanel en Louis Vuitton werden de veredelde sportschoenen succesvol gecombineerd met designermode.

De sneaker van nu is groot en heeft een dikke zool.

Balenciaga zet de toon.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nora B. Sullivan (@norab.sullivan) op

Alexander McQueen kwam met deze fijne versie (€ 590)

En ook Zara stapt in met een budgetmodel (€ 69,95)

Zo draag je ‘m

De sneaker kan natuurlijk onder een sportieve look, maar ook onder een koker- of plissérok doen ze het hartstikke goed.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @miumiu_miumiu op

Bijkomend voordeel is natuurlijk dat ze ook wel een stukje prettiger lopen dan een pump, al gaat er voor ons weinig boven een goed paar Louboutins.

Beeld: Baleciaga

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

​​​​​​​

Leather pants, korte rokjes en strakke jurken voor jonge blommen? Welnee, de jeugdige Franse first lady bewijst het tegenovergestelde. Ze verrast ons keer op keer. 

Niet zo gek ook dat haar looks vaak het gesprek is van de dag. Zo ook de onderstaande 4.

1. De leren broek

De vrouw van Emmanuel Macron koos tijdens een bezoek aan de dierentuin van Beauval (Loir-et-Cher) voor een bordeaux rode blazer van haar favoriete merk Louis Vuitton en een zwarte leren broek. En ja, dat item stal de show. De Britse Vogue noemt haar look zelfs de beste tot nu toe.

2. Kort, korter, kortst

Ze heeft een voorliefde voor gewaagde korte rokjes en strakke broeken. Iets wat door de modepers, maar ook door verschillende designers zeer gewaardeerd wordt. 

3. Strakke jurken

Brigitte Macron kan eigenlijk ook alles hebben. De Franse first lady kiest vaak voor een jurk waar haar slanke figuur goed in uitkomt. Geef haar eens ongelijk.

4. Op chique

Toen Brigitte en haar man Emmanuel een bezoek aan de VS brachten, trok ze iets uit de kast waar we haar niet vaak in zien, namelijk een lange japon. Maar ook dit staat haar wederom prachtig. Chapeau!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in