Een feestje voor de zintuigen, dat is de nieuwe pre fall 2018 accessoire collectie van Gucci. Dit zijn onze 9 favorieten.

Wij leggen ons verlanglijstje alvast klaar, want het zijn weer pareltjes van accessoires. Tassen en schoenen vormen de boventoon, maar ook de hoofddeksels mogen er zijn. 

1. Wat de tassen betreft, vielen wij als een blók voor deze handtas.

2. Maar ook deze kleine variant mag er zijn. Klassiek Gucci:

3. Wat ons betreft een blijvertje:

4. En deze is tijdloos:

5. We wanen ons al bijna op het terras met deze tooi:

6. Een lekker zomers hakje:

7. En deze kwamen we tegen bij de herencollectie, maar die staan ons natuurlijk ook geweldig.

8. En de rugzak dus. Niet dat we ooit dachten er eentje te willen dragen, maar déze!

9. En als we dan toch op die tour zijn, dan willen we ook wel aan de wandel. Maar dan graag met deze schoenen:

Meer Gucci-inspiratie en verkoopinformatie vind je op Gucci.com

 

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel