Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De kleding van Heidi Klum vliegt over de toonbank, maar gelukkig weten wij welke items nog te koop zijn

Van top tot teen in luipaardprint: sinds afgelopen maandag ligt de collectie, die model Heidi Klum voor supermarkt Lidl heeft ontworpen, in ruim 400 Lidl-filialen. Op de eerste dag vlogen de items letterlijk in rap tempo (lees: 106 stuks per minuut) over de toonbanken. Gelukkig weten wij welke it...

De kleding van Heidi Klum vliegt over de toonbank, maar gelukkig weten wij welke items nog te koop zijn

Van top tot teen in luipaardprint: sinds afgelopen maandag ligt de collectie, die model Heidi Klum voor supermarkt Lidl heeft ontworpen, in ruim 400 Lidl-filialen. Op de eerste dag vlogen de items letterlijk in rap tempo (lees: 106 stuks per minuut) over de toonbanken. Gelukkig weten wij welke items je nu nog wél kunt scoren.

De kleding is zo populair dat fans zelfs het dubbele van de aankoopsprijs op eBay bieden voor uitverkochte items: een voorbeeld daarvan is het suède biker jack, tevens het duurste stuk uit de collectie. Het jasje, dat zowel in het zwart als bruin verscheen, is bijna overal uitverkocht behalve in ons land is het jack nog in de webshop te koop.

Als warme broodjes...
Ook de skinny jeans en hoodies (ook in Nederland uitverkocht) gaan keihard. "Mensen vechten elkaar bijna letterlijk de tent uit om een item te scoren", vertelt een medewerker van Lidl. Meer dan de helft van de items uit de collectie is op dit moment uitverkocht.  De best verkopende items online zijn de bloes, de blazer en de pumps.

Wat is er nog te koop?
Gelukkig is niet alles uitverkocht. Bekijk een selectie van de items hieronder die je nu nog (maar wees er snel bij) in de webshop kunt scoren. 

De sneakers zijn er nog in verschillende maten en kleuren:

Het denim jumpsuit:

Het dames bomberjack (behalve helaas de variant met pailletten):

De pumps:

De handtas: