Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dáárom is de zool van Louboutins rood (en zo houd je ze mooi)

In 1993 verscheen de rode zool die zo onmiskenbaar met de schoen verbonden is. Een toevalstreffer vanjewelste... In 1991 opende Christian Louboutin zijn eerste schoenensalon in Parijs. Prinses Caroline van Monaco had haar hieltjes nog niet gelicht of beroemde bezoeksters als Diane von Fürstenberg...

Dáárom is de zool van Louboutins rood (en zo houd je ze mooi)

In 1993 verscheen de rode zool die zo onmiskenbaar met de schoen verbonden is. Een toevalstreffer vanjewelste...

In 1991 opende Christian Louboutin zijn eerste schoenensalon in Parijs. Prinses Caroline van Monaco had haar hieltjes nog niet gelicht of beroemde bezoeksters als Diane von Fürstenberg en Catherine Deneuve volgden. De rest is geschiedenis.

En zo werd de zool rood

De schoenen die geproduceerd werden op basis van Louboutins schetsen, vielen tegen. Uit frustratie pakte hij de nagellak van de assistentie die op dat moment haar nagels zat te lakken, en lakte de zool rood. Een instant succes.

In 2014 werd het Louboutin-rood in een nieuwe nagellakkleur gegoten voor Christian Louboutin Beauté: Louboutin rouge.

Lifehak

Maar hoe houd je die zolen zo mooi rood? Ze zijn immers niet om naar te kijken, maar om in naar gekeken te worden. En tenzij je letterlijk op handen gedragen wordt, slijten die prachtig rode zolen daarvan. Knip dan de screenprotector van een mobiele telefoon op maat en plak die onder de zool.

Of koop een nieuw paar. Dat kan natuurlijk ook.