Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Customize je eigen Prada-schoen!

Een prachtige Prada met een persoonlijk tintje? Dat kan! Het Italiaanse modehuis heeft iets exclusiefs waar je heel gelukkig van wordt: een Made to Order schoenencollectie. De zool, het model (keuze uit 18 soorten), de kleur, de schoenendoos...alles kun je zelf samenstellen. De persoonlijke touch...

Customize je eigen Prada-schoen!

Een prachtige Prada met een persoonlijk tintje? Dat kan! Het Italiaanse modehuis heeft iets exclusiefs waar je heel gelukkig van wordt: een Made to Order schoenencollectie.

De zool, het model (keuze uit 18 soorten), de kleur, de schoenendoos...alles kun je zelf samenstellen.

De persoonlijke touch

Als je eenmaal de perfecte Prada hebt samengesteld, kun je nog nadenken over de kleur van de zool. En als kerst op de taart: je persoonlijke initialen. Verder kies je als allerlaatste jouw schoenendoos. Hoe moet deze eruit zien? Met een echte Prada-print of juist klassiek blauw? 

Perfecte Prada

In Nederland kun je naar de P.C. Hooftstraat voor deze service. Het duurt vervolgens acht weken voordat de schoen thuis wordt afgeleverd, maar dan heb je wel jouw eigen Prada.

Bron: Designer Vintage Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in