Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel brengt hun luxe klassieke horloge J12 terug

Hét pronkstuk van Chanel is terug: hun luxe en klassieke horloge J12 kreeg een upgrade. Et voilà: de J12 Caliber 12.1. Het geliefde klokje heeft dezelfde iconische identiteit, maar ziet er toch totaal anders uit. Uiteraard heeft dit horloge verschillende iconische muzes. Elke seconde Zo vertellen...

Chanel brengt hun luxe klassieke horloge J12 terug

Hét pronkstuk van Chanel is terug: hun luxe en klassieke horloge J12 kreeg een upgrade. Et voilà: de J12 Caliber 12.1. Het geliefde klokje heeft dezelfde iconische identiteit, maar ziet er toch totaal anders uit.

Uiteraard heeft dit horloge verschillende iconische muzes.

Elke seconde

Zo vertellen onder meer Vanessa Paradis, Claudia Schiffer en Naomi Campbell wat tijd voor hen betekent en welke seconde het meeste invloed had op hun leven. 

Op de wachtlijst

In 2000 sierde voor het eerst dit inmiddels beroemde klokje (van keramiek en titanium) de pols van vrouwen. Het horloge was in korte tijd zelfs zo populair dat de J12 het meest begeerde horloge ter wereld werd.

Bron: Chanel Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in