Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Catherine Zeta-Jones (47) straalt samen met look-a-like dochter bij show Michael Kors

Of Catherine Zeta-Jones de natuur nu wel of niet een handje geholpen heeft, ze ziet er schitterend uit op haar 47e. De actrice straalde met haar jongste dochter aan haar zijde tijdens New York Fashion Week. Catherine en Carys waren te gast bij de show van Michael Kors. Dochter Carys is zo te zien...

Catherine Zeta-Jones (47) straalt samen met look-a-like dochter bij show Michael Kors

Of Catherine Zeta-Jones de natuur nu wel of niet een handje geholpen heeft, ze ziet er schitterend uit op haar 47e. De actrice straalde met haar jongste dochter aan haar zijde tijdens New York Fashion Week.

Catherine en Carys waren te gast bij de show van Michael Kors. Dochter Carys is zo te zien gezegend met de genen van haar moeder. 

Modefeestje

Catherine droeg een flatterende zwarte wikkeljurk en Carys een gele rok met bloemenprint met daarop een off-the-shoulder top. Na de show vierde het tweetal nog een feestje met sterren Nicole Kidman en Naomi Watts.

Pittige periode

Catherine heeft een aantal roerige jaren achter de rug. Haar man, Michael Douglas, werd ernstig ziek en de actrice liet zich opnemen in een kliniek wegens een bipolaire stoornis. De twee besloten een tijdje uit elkaar te gaan, maar zijn sinds 2016 weer een setje. "Ieder stel maakt weleens een moeilijke tijd mee, ons leven in de spotlights maakt dat soms nog wat lastiger. Als je er allebei voor wil gaan dan kan het", zei Michael Douglas onlangs in een interview met Ellen DeGeneres.