Of Catherine Zeta-Jones de natuur nu wel of niet een handje geholpen heeft, ze ziet er schitterend uit op haar 47e. De actrice straalde met haar jongste dochter aan haar zijde tijdens New York Fashion Week.

Catherine en Carys waren te gast bij de show van Michael Kors. Dochter Carys is zo te zien gezegend met de genen van haar moeder. 

Modefeestje
Catherine droeg een flatterende zwarte wikkeljurk en Carys een gele rok met bloemenprint met daarop een off-the-shoulder top. Na de show vierde het tweetal nog een feestje met sterren Nicole Kidman en Naomi Watts.

Pittige periode
Catherine heeft een aantal roerige jaren achter de rug. Haar man, Michael Douglas, werd ernstig ziek en de actrice liet zich opnemen in een kliniek wegens een bipolaire stoornis. De twee besloten een tijdje uit elkaar te gaan, maar zijn sinds 2016 weer een setje. "Ieder stel maakt weleens een moeilijke tijd mee, ons leven in de spotlights maakt dat soms nog wat lastiger. Als je er allebei voor wil gaan dan kan het", zei Michael Douglas onlangs in een interview met Ellen DeGeneres.

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel