Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carrie Bradshaw is voor even terug in deze campagne

Fans van Sex and the City opgelet: er komt dan wel geen derde film of een nieuw seizoen. Maar zo af en toe duikt Carrie Bradshaw weer ergens op. Ook nu in een geweldige campagne. En wel in die van het Italiaanse merk Fendi. De baguette Vier meiden gaan op jacht naar hun perfecte glimmende paarse ...

Carrie Bradshaw is voor even terug in deze campagne

Fans van Sex and the City opgelet: er komt dan wel geen derde film of een nieuw seizoen. Maar zo af en toe duikt Carrie Bradshaw weer ergens op. Ook nu in een geweldige campagne.

En wel in die van het Italiaanse merk Fendi.

De baguette

Vier meiden gaan op jacht naar hun perfecte glimmende paarse tas. Helaas gaat Carrie er met de buit vandoor, de Fendi is uitverkocht dus. En uh meiden, het is geen bag, maar een Bag-uette. Une Bag-uette, svp!

Knipoog

De commercial is overigens een knipoog naar Sex and the City, want hij op de scène waarin Carrie onder schot wordt gehouden en beroofd wordt van haar sieraden en gloednieuwe Manolo Blahniks.

Bron: Refinery29 Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in