De (va va voom) stijl van Brigitte Macron is nou niet bepaald doorsnee te noemen, dat maakt haar juist zo uniek. Tijdens de G20-top droeg ze een snoepje van een japon: een roze Louis Vuitton.

En laat dat nou haar favoriete merk zijn, de Franse first lady wordt exclusief gekleed door Nicolas Ghesquière.

Article continues after the ad

 

Lekker zoet

De suikerzoete jurk is niet de enige look die haar geweldig stond deze maand. Er zijn meer mooie momenten geweest die voor een hoop oh's en ah's hebben gezorgd. 

Koraal

Zo houdt Brigitte ook van perzik, de kleur dan. Ze droeg tijdens de G20-top een zijden exemplaar in de kleur koraal. Dit korte jurkje is ook een design van Louis Vuitton.

Lady in black

De vrouw van de Franse president kiest niet altijd voor een opvallende kleur. Ze houdt ook van zwart en donkerblauw. Zo droeg Brigitte bij de herdenking van designer Karl Lagerfeld, de man die altijd vond dat zij de mooiste benen van Frankrijk heeft, een kort zwart jurkje met een bijpassende riem. Ook zoiets 'simpels' kan ze goed hebben.

Bron: Express Beeld: ANP/Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in