Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Brigitte Macron gekleed in de kleuren van de Franse vlag

Brigitte Macron vergezelde afgelopen week haar man op een officieel bezoek aan Griekenland. Zoals altijd was de first lady opvallend mooi gekleed. Deze keer in de kleuren van de Franse vlag. Tja, je bent Française of je bent het niet. Oké, ze droeg de kleuren niet allemaal tegelijk, maar grappig ...

Brigitte Macron gekleed in de kleuren van de Franse vlag

Brigitte Macron vergezelde afgelopen week haar man op een officieel bezoek aan Griekenland. Zoals altijd was de first lady opvallend mooi gekleed. Deze keer in de kleuren van de Franse vlag. Tja, je bent Française of je bent het niet.

Oké, ze droeg de kleuren niet allemaal tegelijk, maar grappig is het wel dat Brigitte toevallig de kleuren koos van de Franse vlag. Brigitte en haar man werden ontvangen door de Griekse president Prokopis Pavlopoulos en zijn vrouw Vlassia Pavlopoulou-Peltsemi.

Wow!
De Franse first lady maakte vooral indruk met haar rode en mouwloze jurk tijdens het diner waar zij en haar man voor waren uitgenodigd. "Alle ogen waren op haar gericht", vertelt een bron aan Daily Mail. De look maakte de vrouw van de Franse president af met een paar killer heels. Wow!