Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Brigitte Macron (65) rockt de trend van deze zomer: de korte rok

Van ultrakort tot mini: de rok is aankomende zomer kort. Iemand die dat heel goed kan hebben: Brigitte Macron. Die benen (volgens Karl Lagerfeld de mooiste van Parijs) hebben we maar wat vaak voorbij zien komen. Iets wat door de modepers, maar ook door verschillende designers zeer gewaardeerd wor...

Brigitte Macron (65) rockt de trend van deze zomer: de korte rok

Van ultrakort tot mini: de rok is aankomende zomer kort. Iemand die dat heel goed kan hebben: Brigitte Macron. Die benen (volgens Karl Lagerfeld de mooiste van Parijs) hebben we maar wat vaak voorbij zien komen.

Iets wat door de modepers, maar ook door verschillende designers zeer gewaardeerd wordt. 

Maling aan de mening

We hebben een mooi lijstje samengesteld. Keer op keer bewijst ze dat je echt geen jonkie hoeft te zijn om een minirok wil dragen. Het zorgde in het begin voor nogal wat opschudding in Frankrijk, maar daar heeft Brigitte maling aan.

Wonder woman

"Ze is een wonder woman, ze durft alles, met haar hakken van twaalf centimeter en minirokken’’, zei een communicatiespecialiste in het Franse weekblad L’Express.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in