Het is bijna Warmetruiendag, dus dan doen we de kachel wat minder hoog en trekken een dikke trui aan. Dan is het wel zo fijn als je een lekker exemplaar in de kast hebt hangen. 

Wij zetten daarom vijf fijne wolletjes op een rij.

Article continues after the ad

1. Lekker kleurtje

Deze trui (de Boodler) van American Vintage is er in verschillende kleuren, hij is warm en makkelijk te combineren. De trui is nu in de sale en hier te koop voor € 87,50.

2. Lekker warm 

Met deze mohair trui blijf je warm in stijl. Leuk voor op een skinny jeans met een paar goede hakken eronder. Deze kleurrijke gestreepte trui van Ganni koop je hier voor € 235.

3. Blauwtje

Deze oversized trui van Isabel Marant is heerlijk zacht en een echte warmhouder. Combineer hem op een leren legging of goede jeans. Hij is hier te koop voor € 343.

4. Hoodie

Niks is zo lekker als helemaal te verdwijnen in een fijne hoodie. Heerlijk voor op de bank, maar ook te combineren met een hip jack. Zoals deze van Only. Hier is hier te voor € 27,95. 

5. Ruitje

Ruitje hier, ruitje daar. Ook deze trui is fijn, da's zonneklaar. Het wordt de must have van dit seizoen genoemd. Deze Dries van Noten zal je stijlvol beschermen tegen de kou. Hij is hier te koop voor € 297.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.