Sommige designers staan nou niet bepaald in de rij om de Amerikaanse first lady te kleden. Zo hebben Tom Ford en Marc Jacobs - "ik heb totaal geen interesse" - al bedankt voor de eer. Maar er is één iemand die geen nee zegt.

Victoria Beckham ziet het wél zitten om in de presidentiële garderobe te komen hangen. Zo verklapte de inmiddels gevierde designer in een panelgesprek met Vogue. 

Een eer
Victoria: "Ik vind het gewoon enorm flatterend als een vrouw ervoor kiest iets van je te dragen of in me wil investeren als designer. Ik wil graag iedereen blij maken en wie het ook mag zijn, als ze mijn kleren willen dragen dan laat ik die kans niet schieten." Melania Trump heeft al laten zien dat ze de kleding van Victoria zeker kan waarderen. Zo werd ze onlangs gespot in de zogeheten Military Patch Sleeve Jumper (in het donkerblauw). 

Bron: Nieuwsblad

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel