Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

BACK TO THE SEVENTIES WITH GUCCI

Tijdens Baselworld 2016 lanceerde Gucci met trots de GG2570 collectie. De dames- en herenhorloges zijn een hommage aan het geluksgetal ‘25’ van Alessandro Michele (de hoofdontwerper van Gucci) én grijpen terug naar de jaren ’70. Met deze nieuwe lijn introduceert Gucci een nieuwe kastvorm: vierkan...

BACK TO THE SEVENTIES WITH GUCCI

Tijdens Baselworld 2016 lanceerde Gucci met trots de GG2570 collectie. De dames- en herenhorloges zijn een hommage aan het geluksgetal ‘25’ van Alessandro Michele (de hoofdontwerper van Gucci) én grijpen terug naar de jaren ’70.

Met deze nieuwe lijn introduceert Gucci een nieuwe kastvorm: vierkant met licht afgeronde hoeken.

gucci

Deze geometrische vorm is typerend voor de jaren zeventig en vormt daarmee de ideale basis voor de GG2570 collectie. Zo wordt er diepte gecreëerd door de geborstelde of gepolijste lunette, wat het horloge een sportieve uitstraling geeft. De variant met een volledig gepolijste kast zorgt voor een meer klassieke look. Alle wijzerplaten hebben een geborsteld zonnestraalpatroon. Daarop schittert het ‘G’ monogram, wat een driedimensionaal effect geeft aan de wijzerplaat.

Mannen kunnen kiezen uit twee kastmaten: het extra grote 44 mm formaat en de standaard 41 mm. Daaraan passen verschillende banden, zoals staal, klassiek zwart leer en nylon nato-stijl met strepen in de bekende Gucci kleuren groen-rood-groen of blauw-rood-blauw. De damesmodellen zijn uitgevoerd in 37 mm of 29 mm. Er is onder meer keuze uit varianten met diamanten en banden van krokodillenleer. Alle horloges zijn gemaakt in Zwitserland en hebben een stalen of gerodineerde kast.

Prijs YA142205 (44 mm stalen kast met blauwe wijzerplaat en stalen band): € 790,-

Prijs YA142304 (41 mm stalen kast met nato-stijl band in blauw-rood-blauw): € 770,-

www.gucci.com