Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aubergine en wijnrood zijn dé modekleuren. Deze items wil je in je kast:

Wijnrood, aubergine, framboos en lila zijn dé modekleuren van het najaar. Met deze items en accessoires in je kast ben je weer helemaal bij. Máxima doet het hierboven al even voor, nu jij nog! Drie trends in één item. Ruches mogen weer dit najaar en als daar nog een bont bloemenmotief in aubergin...

Aubergine en wijnrood zijn dé modekleuren. Deze items wil je in je kast:

Wijnrood, aubergine, framboos en lila zijn dé modekleuren van het najaar. Met deze items en accessoires in je kast ben je weer helemaal bij. Máxima doet het hierboven al even voor, nu jij nog!

Drie trends in één item. Ruches mogen weer dit najaar en als daar nog een bont bloemenmotief in aubergine bij komt kijken, zijn we helemaal compleet.

Rok, Alice + Olivia, € 600,-

Een ceintuur 'breekt' je outfit en je lijkt er meteen ook slanker door. Deze wijnrode ceintuur van fluweel is echt een eyecatcher.

Ceintuur, Claudia Sträter, € 24,95

Bij het najaar horen ook kledingstukken die iets dekkender zijn. Deze oversized trui zit heerlijk, en is door de kleur is ook helemaal 'on trend'.

Trui, Bassike, € 340,-

Deze prachtig bewerkte schoudertas van leer kan je makkelijk combineren.

Tas, Jerôme Dreyfuss, € 590,-

Gelegenheid voor een jurk? Kies dan deze met decoletté en draperie. Zeer stijlvol.

Jurk, Phase Eight, € 129,-

Lange oorbellen mogen ook weer dit najaar. Deze kleurrijke exemplaren staan goed bij een wat neutralere outfit zodat ze echt in het oog springen.

Oorbellen, Bibi Marini, € 205,-

Je kan nooit teveel enkellaarsjes hebben en een nieuwe modekleur is hét excuus voor een nieuw paar. Deze zijn van suéde.

Enkellaarsjes, AGL, € 250,-

Natuurlijk zien we de modekleur ook terug op de catwalks zoals hier bij Erdem.

Nu in Nouveau

In Nouveau lees je deze maand alles over de nieuwe najaarstrends voor 2018, hoe je ze het beste draagt en welke kleur het beste bij je leeftijd past. Zo doet knalroze het goed bij 40+'ers, staan deze aubergine en wijnrode kleuren je prachtig als je 50+ bent en is lila dé kleur voor 60+'ers.

Nu in de winkel:

Beeld Máxima: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in