Glitter and glamour gisteren tijdens de zeventiende editie van het Musical Awards Gala 2018. Alle sterren hadden weer hun bijzonderste creaties uit de kast getrokken. Wij verzamelden de mooiste looks.

May we have your votes please?

Simone Kleinsma (59)

Won zeer terecht de award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical. Haar vertolking van Annie M.G. Schmidt in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is onvolprezen. In haar dankwoord sprak ze over het verdriet voor haar overleden echtgenoot Guus Verstraete en de steun van de mensen om haar heen.

Met nadruk bedankte ze de schrijfster: "Ze kwam voor me als geschenk. En ze heeft me enorm op weg geholpen. Ik heb net als Annie moeten vechten en ze heeft me geleerd met verdriet om te gaan en niet de humor te vergeten.”

Annick Boer (46)

Nam de award voor beste vrouwelijke bijrol in een kleine musical mee naar huis voor haar rol in The Bridges of Madison County. Zij kwam in het lang. Let ook op de combinatie van oorbellen, clutch en schoenen.

Irene Moors (50)

Het vakjurylid koos voor een uitgesproken rood ensemble. Gedurfd!

Hadewych Minis (41)

Mag nét meedoen in deze 40+ categorie. Zij ging voor voor een prachtige zwarte glitter met met open hals.

Marjolein Touw (55)

Bracht op onnavolgbare wijze de moeder van Annie M.G. Schmidt tot leven en won daarvoor de award voor Beste vrouwelijke bijrol in een grote musical. Straalde daarnaast ook nog in deze kleurrijke creatie.

Lone van Roosendaal (48)

Werd genomineerd voor de award van Beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine productie voor haar rol in The Bridges of Madison County. Ze koos voor een glanzende groene creatie:

Mariska van Kolck (54)

Een vrouw van details; let op het samenspel tussen de schoenen en de nagellak. Subtiel!

Bron: ANP
Beeld: Hollandse Hoogte

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel