Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 x waarom je de kokerrok wil dragen als je boven de 50 bent

De tijd dat de kokerrok alleen door de secretaresse gedragen werd is allang voorbij, de nauwsluitende rok is hot en maakt je super vrouwelijk! Maar hoe draag je hem als je geen maat 36 hebt of geen twintig meer bent? De kokerrok is ooit ontworpen door Christian Dior met de gedachte om de metersla...

5 x waarom je de kokerrok wil dragen als je boven de 50 bent

De tijd dat de kokerrok alleen door de secretaresse gedragen werd is allang voorbij, de nauwsluitende rok is hot en maakt je super vrouwelijk! Maar hoe draag je hem als je geen maat 36 hebt of geen twintig meer bent?

De kokerrok is ooit ontworpen door Christian Dior met de gedachte om de meterslange stoffen die gebruikt werden voor dameskleding voorgoed de wilgen in te hangen. Hij vond het dikmakend en onnodig verhullend, het werd tijd de vrouwelijke lijnen te laten zien.

Zijn theorie heeft zich bewezen en de kokerrok kleedt af mits je kiest voor de juiste pasvorm en goede materialen. Niet voor niets zijn Heleen van Royen (50+), Koningin Máxima en Jennifer Lopez (bijna 50+) regelmatig te spotten in een kokerrok.